Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 3. joulukuuta 2013

21 yötä jouluun :)


Just on tommonen olo ollut eilisen ja tämän työpäivän jälkeen...aamuvuoroja kun tekee,klo soi aina 5:40, useimmiten liian vähän unta takana, ikinä ei osaa ajoissa käydä nukkumaan...siinä päivän valitukset :D

Nojoo, kummasti sitä aina piristyy kun työaika loppuu, tänään pääsinkin jo klo 13, ja menin suoraan bussilla miun rakasta mummoa moikkaamaan, siellä rauhassa jutustelua ja päiväkahvit ja ukon kyydillä sitten kotiin.
Huomenna  miulla on vapaapäivä, jei! Ihan kaikessa rauhassa heräilen (kello menee kyllä soimaan koska torstaina taas aamuvuoro), kattelen telkkarista omia tallennuksia, ulkoilen koirien kanssa, olla möllötän soffan nurkassa vilttiin kääriytyneenä kermakaffi kourassa ja koirat kainalossa ...ui ihanuutta!!

Joulujuttuja on myös tarkoitus valmistella, siis jatkaa askarteluja, kranssien tekoa yms.

Isän omahoitaja hoivakodista soitteli ja kyseli että onko tulossa isän huoneeseen joulukoristeita, ja jos en ehdi tuoda/laittaa niin hän voi käydä isän rahoilla ostamassa...Miusta IhanaAjatus, en tosiaankaan loukkaantunut, eräs kaveri nimittäin sanoi että hän voisi loukkaantua tuollaisesta! Ja suunnitelmissahan miulla olikin että torstaina työpäivän jälkeen menen viemään ja laittamaan sinne joulujuttuja jo esille. En hirveän paljon koska tiedän ettei miun isä oikeesti niistä kauheasti perusta mutta jotain joulu-nättimyksiä kuitenkin haluan että hälläkin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti