Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupäivänä

Aatto meni tohinoineen, nyt jatketaan joulunviettoa kaikessa rauhassa <3. Eiliseen kuului mm vielä aamuista pikakäyntiä kaupassa leipien ostin takia, ruokien laittoa, anoppia tuomisineen, teinejä, syömistä, koirahillumista, paljon lahjoja (myö oltiin ukon kanssa kai oltu kaikkein kilteimpiä kun saatiin lahjoja iso kasa :O :D ) , joulusaunaa, takkatulta ja kynttiläntuiketta...
Mein joulupöydästä löytyi:  lanttu-, porkkana-, peruna-, ja maksalaatikkoa, karjalanpaistia, keitettyjä perunoita, KINKKUa toki, rosollia, coleslawia, herneitä, sienisalaattia, poropateeta, tuoreita karjalanpiirakoita, munavoita, tuoretta ruisleipää, juustoa muutamaa lajiketta, merisuolavoita ja konjakkisinappia :P - suurinpiirtein tässä taisi olla kaikki :). Anoppi toi tullessaan pipareita, maustekakkua, ja korvapuusteja.
Lahjoja tuli ihan kamalasti :O Alla oleva kahvikone *tykkään*, vedenkeitin, sähkövatkain, lämpöiset karvatossut, pehmosukat, äitin tekemät villasukat, wokkipannu yhteisesti, koristetyynyjä, luhdan niskatyyny ja viltti, kaunis puinen "wellcome" ovikoriste, omilta poikasilta <3 tyyny, pyyhe, pöytäliina ja kynttiläkippo, teinien tekemät valokuva/runo tauluja 2kpl...kaikkea en edes muista :D.
Valvottua tuli myöhään, ja aamulla nukuttua pitkään :D Aamusta keittiön siivousta ja riisipuuron keittoa - olipa hyvää, eilen ei viitsitty keitellä kun oltiin ukon kanssa aamulla kaksin.
Tähän päivään kuuluu edelleen hyvää ruokaa :P, saunaa, ja löhöilyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti