Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Blondi olo...

...mie oon kyllä niin surkea näissä kuvien siierelyissä. En enää osaa tällä uudella läppärillä mitään...dementia taitaa vaivata :( ärsyttää!


Niin se olis taas vkl sunnuntai-illassa. Poikaset junaili isälleen Vantaalle, ikävä :( <3
En varmaan totu ikinä!
4 viikon päästä on pojilla hiihtoloma, silloin olisi tarkoitus mennä miun sinne heille, isänsä lähtee työreissulle niin voin hyvin mennä :D . Hiihtolomat kun on eriaikaan eri paikkakunnilla, niin täällä kaikki poikien kaverit olisivat koulussa silloin, ja miusta ois ihan kivaa mennä pitkästä aikaa "stadin sykkeeseen" ...hih! IKEA, JUMBO, FORUM ja kaikki ne uudet kaupat yms siellä missä en oo käynyt, en siis ole käynyt sillä suunnalla kahteen vuoteen. Ja serkkutyttökin miehineen on muuttanut sinne opiskelemaan, heilläkin voisi käydä, ja parilla muullakin vanhalla ystävällä <3...ihan varmasti olisi koko viikoksi ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti