Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Huh...

...onpahan ollut rankka tämän vuoden alku. Samaan syssyyn, samana päivänä joutuivat äiti sekä mummo sairaalaan. Oli henkisesti kova paikka, oikeesti pisti miettimään taas kerran elämän tärkeysjärjestyksiä, ja jonkinlaista luopumisen tuskaakin tuli jo käytyä läpi. Mummo parani kuitenkin yllättävän nopeasti ylähengitystietulehduksesta, äitillä tutkimukset jatkuu ja tällä hetkellä onneksi näyttää siltä ettei mistään kamalan vakavasta ole kyse, ihan hoidettavasta vaivasta kyllä. Lisätutkimuksia on myös tulossa.

Nyt pari päivää päässyt taas elämään normaalia arkea. Ja kauhea opiskeluinnostus iski :O Hakupaperit odottaa valmiina pöydällä, kopioita otettava vielä opiskelu- ja työtodistuksista, ja eikun eteenpäin sitten :). Koulu alkaisi ensi elokuussa, tutkinnon nimi on "Vanhustyön erikoisammattitutkinto", selkeää jatkoa ja lisäkouluttautumista siis nykyiseen työhoni ja ammattiini. Innolla odotan, ja en kyllä ota edes huomioon mahdollisuutta että en kouluun pääsisi :D.

Joulun ja Uudenvuoden jälkeen oli myös paikallaan ruokavalion tarkastus, karppiin pystynyt suht hyvin taas siirtymään. Tosin verrrattuna vuoden takaiseen, nyt tuli huomattavasti vähemmän lipsuttua ja lisäkilojakin olo vain1,5, ja nekin nyt lähteneet. Haaste onkin siinä että miten sitä saada alemmas??

Päivän piristys oli heti aamusta kun oli tullut n.5cm lunta!!

Kuvasta löytyy 2 koiraa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti