Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Arki-iltaa

Sauna lämpesi taas...niin kuin joka ilta tähän muuton jälkeen, ihana puusauna <3
Vapaapäivää olen tänään vietellyt leppoisasti. Aamulla heräsin jo ajoissa ja lähdin miehen kyydillä sairaalalle mummon luokse. Tunnin verran siellä olin, käytin mummukan aamupesulla ja kävelyllä käytävää pitkin rollan kanssa. Hyvä mieli jäi käynnistä, hän oli jo tosi pirteä, lähes oma itsensä <3. Iltapäivällä tulikin sitten tieto että mummo ei enää erikois-sairaanhoitoa tarvitse, ja siirto jatkohoitoon tuli jo tänään. Hyvä niin.

Vihdoinkin....koko kesän junnaamisen jälkeen painossa tapahtunut alenemista, nyt viikon sisällä -1/2kg...jee, jospa se taas tästä lähtisi . Ruokavalio nyt pysynyt hyvin kuosissaan, ilman pahempia repauja, ja 4. viikko menossa ilman tippaakaan alkoholia, hyvä minä!
Ensi perjantaina se voi olla historiaa, siis alkottomuus, kahdenkeskinen vkl tiedossa, ja tarkoitus olisi jossain lähteä pitkästä aikaa käymään.

Uuden kodin keittiöstä

Isältä saatu, rakas <3

"velejkset" päikkäreillä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti