Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Saikkumaanantaita

Viime viikko meni töitä tehdessä, ja kotia laitellessa. Rankka viikko. Eilen (sunnuntaina) poljin ekaa kertaa uudesta kodista pyörällä työmaalle, yht. noin 10km edestakaisin, mielettömässä vastatuulessa kotiinpäin, teki oikein hyvää, mutta...Nyt on niskat aivan jumissa, kurkku kipeä, lämpöä reilut 37, eli sen siitä saa kun alkaa urheilemaan :D. Heräsin aamulla jo klo 6 ukon kanssa kahville, ja siitä asti olen nököttänyt peiton ja koirien kanssa tässä soffan nurkassa, tv auki, netti auki jne. Kahvia ja turkkilaista mennyt. No koirien kanssa kerran olen käynyt pissaulkoilulla. Lepo tekee niin hyvää <3.
Perjantaina väsyneenä käytiin ukon kanssa baarireissulla, ihan hyvin meni ilta siihen asti, kunnes tultiin kotiin ja kehitettiin joku typerä riita jostain....en muista mistä, mutta lopputulos oli että minä nukuin takkahuoneen soffalla ja ukko olkkarin soffalla :D, asiat on selvitetty ja sovittu, kaikki ok taas <3.

Ensi viikonloppuna omien poikasten kanssa Kiteen reissulle, on sitä odotettukin, mutta aina ollut rahat tiukilla tai meillä/heillä muuta menoa,  NYT jos kukaan ei sairastu lapsista, se vihdoin toteutuu. Lapset täällä sekä siellä odottaa NIIN kovasti yhteistä viikonloppua, toki minäkin serkun ja vaimonsa kanssa, ovat rakkaita ystäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti