Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

torstai 27. syyskuuta 2012

Siivousta...

koko päivän! Ylä- sekä alakerta puunattu, pyykkiä pesin 2 koneellista yms kaikkee pientä sisustamista <3 ja järjestelyä. Ukkokin huomasi kun tuli töistä :O sen onneksi :D.
Vkl ollaan pitkästä aikaa oikeasti kahdestaan, tai no...ainakin lauantaihin asti, vanhin teini ilmoitti silloin tulevansa kotiin! Siksi siivousinto tänään, ei tarvitse sitten huomenna uhrata yhteistä aikaa siihen. Suunnitelmissa on (yhdessä sovittu) viettää huomenna netitön ja telkkariton ilta, paistaa takassa makkaraa, katsella tulta, kuunnella musiikkia ja JUTELLA <3. Ehkä illalla mennään käymään jossain, ehkä ei...saa nähdä sitten. Varsinainen ruoka tehdään ajoissa iltapäivästä ja sen jälkeen tod.näk päikkärit, ja sitten "oikea ohjelma" :D...toivottavasti ei käy köpelösti; eli ei keksitä mitään puhuttavaa silloin kun olisi mahdollisuus, riidellään tms yhtä viisasta :))), no jos niin käy niin sit kuunnellaan musiikkia ja juuaan kaljaa :D :D. Bilistä oon pyytänyt myös miestä mulle opettamaan, kun siihen nyt kotona on mahdollisuus!
Aamupäivällä meinään kyllä vielä vähän ahkeroida ja siivota parvekkeen, ja sisustaa vähän baaria (se on ollu ukon valtakuntaa tähänasti, mut pitäähän sinnekin saada jotain naisenkosketusta) ja sen jälkeen kuvata ne tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti