Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

LöysäilySunnuntaita

Nukuin pitkään, klo 10 nousin ylös, ukko oli kahvit keittänyt valmiiksi <3. Mitään "oikeesti järkevää" ei juurikaan ole tänään tehty, nautiskeltu vapaapäivästä ja sateen ropinasta. Koirien kanssa vähän ulkoiltu, normi kotihommia (--> pyykinpesua, astianpesukoneen tyhjennystä ja täyttöä, ruuanlaittoa jne) tehty.

Kuvassa on Lyyli, jonka aina kuvittelin olevan "elämäni koira" , no täytyy myöntää että Väinö alkaa olla tasoissa sydämessäni <3. Lyyli oli IHANA, joka vain valitettavasti vähän aikaa kävi elämäämme tuomassa ison koiran sydämen verran suuuuurta rakkautta. Jouduimme luopumaan Lyylistä pahanlaatuisen kasvaimen takia, Se oli vain 10kk vanha. Oli ison,ison itkun paikka silloin, tosi kauan aikaa vei Lyylin menettämisestä toipumiseen. Pitkään kuvittelin kuulevani sen laahustavan, rapisevan kävelytyylin, ja pitkään kun menin nukkumaan odotin Lyylin tulevan sänkyni viereen "sanomaan! mammalle hyvää yötä <3. N. vuosi Lyylistä luopumisen  jälkeen pystyi ajattelemaan uuden koiran hankkimista, ja silloin meille tulikin sitten Väinö. Mutta Lyylillä on aina iso paikka sydämessäni. Jostain syystä tuli Lyyli tänään mieleen <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti