Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Tylsyyttä tänään

Kökkö viikon alku tässä perheessä, minä ja tyttö kipeenä. Mulla toistaiseksi "vain" tavallinen flunssa, tytöllä ilmeisesti keuhkoputken- ja poskionteloidentulehdus. CRP hänellä koholla. Huomenna vasta pääsee ihan läkärin vastaanotolle.

Pikku-Väinö oli tänään tytön sylissä, ja pääsi rimpuilemalla hyppäämään sieltä lattialle, tipahti parketille kyljelleen/selälleen. Ikuna en ole eläimen takia säikähtänyt niin kovasti! Olin varma että nyt on henki pois. Ja samantien koira juoksi mun syliin ja pysyikin sitten siellä jonkun aikaa. Tunnustelin kaikki luut, eikä Väinö mitenkään reagoinut, joten kunnossa onneksi oli. Säikähti tyttökin, oli ihan valkoisena. Onneksi pentukoiran luut on vielä niin joustavia, eikä käynyt kuinkaan mutta varsinkin lapsille oli hyvä opetus että pennun kanssa täytyy ola varovainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti