Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Ohhoh...

Onpa mennyt pitkä aika viimisestä blogituksesta ....mielessä ollut kyllä, mutta ei vaan ole saanut itsestään irti tätä(kään). Noin 4kk mennyt nopeasti. Vaihdoin työpaikkaa noin kuukausi sitten, se on aika lahjakkaasti imenyt mehut, hoitajan työ on edelleen sitä mitä haluan tehdä, mutta työolot välillä masentavat.
Joulu oli ja meni, ihana joulu <3 lasten ja  lasten mummon kanssa vietetty, oma mummo ja isä myös mukana joulupäivänä, perinteinen joulu lahjoineen, ruokineen ja läheisten kanssa yhdessäoloineen, parhautta!
Jonkunlainen kevätmasis ehkä meinaa vähän pukata päälle, tasaisen harmaata elämä. Ruokavalio vaihdellen pysynyt karppina, pieniä repsuja silloin tällöin, ei suurempia, paino ei ole liikkunut mihinkään tämän alkuvuoden aikana. Tässä pähkinänkuoressa tilanne missä mennään...eli ei mitään suuria mullistuksia suuntaan eikä toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti