Oma blogiluettelo

Tietoja minusta

Oma kuva
Ison uusioperheen pippurinen (ja jo aikalailla pienentynyt,n. -25kg) äippä. Perheeseen kuuluu kaikkiaan 7 lasta, osa jo aikuisia, ja 2 ranskanbulldoggia, ihania ruttunaamoja. Elämän täyttää siis lähes täysin lapset, mies, koirat ja työ. Karppielämän aloitin 8/11, ja se varmasti jäänee elämäntavaksi. Päivitys 5/2015: Retroon ja vintageen hurahtanut oon myös, kotia ja puutarhaa/pihaa laittelen, kirppareita koluan.

tiistai 31. tammikuuta 2012

Ruokavaliostani vielä vähän...

...olen siis varmaan ns. hyväkarppi, ruokavaliosta jätin pois elokuussa 2011 kaikki makeat sokerimössöt, viljatuotteet, riisin, perunan yms, muuten syön kaikkea. Hirveästi en kermalla ja voilla lotraa, tosin hyvä lisä ne joihinkin ruokiin on. Paljon kasviksia, marjoja ja proteiineja, vähän hiilarituotteita niin hyvä on tullut. Kun tekee mieli herkutella niin teen esim. karppi mudcakea....sairaan hyvää!!! Oluesta nautin ajoittain, jotakuinkin joka toinen vkl, ja pizzaa voi tehdä karppipohjallakin :P. Paino on tippunut noin 20kg, ja voin hyvin, mikä on tärkein asia  - energiaa riittää ja tämä entinen "iki"nukkuja pärjää ihan normaalilla 7-7,5h yöunilla, mieliala paljon parempi myös. Voin suositella!

Ja eläimistä sitten:
pieni Väinö nukkui viime yön jo kohtuullisen hyvin, ja Väke sai lasten huoneessa kuorsata rauhassa. Päivällä kun kaikki oli töissä oli Väinö vuorostaan "suljettu" lasten huoneeseen, on sieltä varmaan pienoinen "kilinä" kuulunut kun koko päivän yksin on joutunut olemaan, ja oli hyvin äkäinen, pieni, NÄLKÄINEN pikkukoira kun kotiin tulimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti